Disclaimer

Deze website van S.V.H. afd. Gymnastiek is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie van S.V.H. afd. Gymnastiek of van anderen op gymnastiekharfsen.nl.

S.V.H. afd. Gymnastiek behoudt zich het recht voor op elk moment de inhoud van deze website aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen.

S.V.H. afd. Gymnastiek kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op gymnastiekharfsen.nl. S.V.H. afd. Gymnastiek oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met het bestuur op via het contactformulier.

Voor op gymnastiekharfsen.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan S.V.H. afd. Gymnastiek niet instaan voor de inhoud en het functioneren van die sites.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij S.V.H. afd. Gymnastiek of bij derden welke met toestemming deze materialen beschikbaar hebben gesteld aan S.V.H. afd. Gymnastiek.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van S.V.H. afd. Gymnastiek.