Ouder & Kindgym

Op het moment wordt Ouder & Kindgym niet gegeven vanwege te weinig belangstelling.

Op donderdag van 9.00 uur tot 9.45 uur geeft gymdocent Janny Wilgenhof Ouder & Kindgym.

De les is speciaal bedoeld voor de peuter van 1,5 tot 4 jaar, die samen met papa, mama, opa of oma lekker wil gymmen in een echte gymzaal. De peuters krijgen spelenderwijs wisselende bewegingssituaties aangeboden, waardoor ze geprikkeld worden om te bewegen: klimmen, klauteren, balanceren, hangen, springen en rollen.

De peuter leert tijdens de les onder meer hoe kleine opdrachten uitgevoerd moeten worden. Daarnaast komen het inschatten van afstand, diepte, hoogte en verte aan de orde. In de ontmoeting met andere kinderen leert de peuter hoe je rekening met elkaar moet houden en dat je op je beurt moet wachten. Samen bewegen zal het contact tussen jou en jouw kind alleen maar verstevigen en het kind meer zelfvertrouwen geven.

Voor de les is het handig als ouder of opa/oma sportschoenen meeneemt en voor het kind makkelijk zittende kleding en eventueel gymschoentjes.

Doe samen met je peuter ook gezellig mee! Jullie kunnen twee gratis proeflessen volgen. Neem s.v.p. wel van te voren contact op om door te geven dat jullie komen.