Over

Sport Vereniging Harfsen werd in 1952 opgericht. De gymnastiekvereniging heeft momenteel ongeveer 150 leden in alle leeftijden.

De volgende lessen kunnen gevolgd worden: Ouder & Kindgym, Kleutergym, Gym groep 3 t/m 8 basisschool, Selectie, Dames en heren mixgroep, Damesconditiegym, Zumba, Hatha Yoga en Freerunning.

Alle lessen vinden plaats in Dorpshuus Hoeflo, Hulstweg 4-6, 7217 SZ Harfsen.

Iedereen kan gerust een kijkje komen nemen bij de lessen of twee keer meedoen ter kennismaking. Dit is gratis en verplicht je tot niets.

Naast de wekelijkse lesuren zijn er enkele jaarlijks terugkomende evenementen, zoals de Clubkampioenschappen voor de junioren en het Ati Roodbergen lijnbaltoernooi ter afsluiting van het seizoen voor de senioren. Een regelmatig terugkerend hoogtepunt is de uitvoering die eens per twee jaar wordt georganiseerd en waaraan vrijwel alle leden deelnemen. Daarnaast zijn er diverse andere activiteiten die ieder jaar worden georganiseerd voor en door onze leden.

De sportbeoefening bij S.V. Harfsen Gymnastiek is gericht op het aanleren en onderhouden van bewegingsvaardigheden alsook het in conditie houden van lichaam en geest. Daarbij speelt het met plezier beoefenen van de sport een belangrijke rol, evenals de onderlinge contacten.

S.V. Harfsen Gymnastiek is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU). Binnen de KNGU maakt S.V. Harfsen Gymnastiek deel uit van de Regio Oost en Rayon De Hanzestreek.

De omnivereniging S.V. Harfsen was opgedeeld in vier afdelingen: Afdeling Voetbal, Afdeling Gymnastiek, Afdeling Volleybal en Afdeling Tennis. In 2017 is Afdeling Volleybal van S.V. Harfsen gefuseerd met LVV Tornado in Laren. De omnivereniging S.V. Harfsen heeft het besluit genomen dat de drie afdelingen per 1 januari 2018 zelfstandig verder gaan.

S.V. Harfsen Voetbal
S.V. Harfsen Gymnastiek
S.V. Harfsen Tennis
Volleybalvereniging Forza