Selectie

Iedere vrijdag van 17.00 uur tot 19.30 uur trainen de Selectie turnsters van S.V. Harfsen met veel plezier onder leiding van Frieda van Deventer en Mirjam Beltman.

Er wordt geturnd op de onderdelen sprong, brug, evenwichtsbalk en vloer. Voor elk toestel moet je andere dingen oefenen en dat maakt het afwisselend! Daarnaast wordt er aandacht besteed aan kracht, lenigheid en coördinatie!

De Selectie turnsters werken hard om op de wedstrijden goed voor de dag te komen. Afgelopen seizoen kwamen de turnsters van S.V. Harfsen uit in de 4e, 5e en 6e divisie. Er werd goed gepresteerd en regelmatig werden er podiumplaatsen behaald tijdens de voorwedstrijden in District Oost. Dit betekende finaleplaatsen voor de turnsters in de 5e en 6e divisie. Ook in de finales in Doetinchem werd goed geturnd en werd het podium weer betreden; twee maal brons en twee maal goud!

Bij de Selectie is het in principe verplicht om deel te nemen aan wedstrijden. Aan invitatietoernooitjes, zoals het Kerstballentoernooi, kan vrijblijvend aan worden deelgenomen. Voor deelname aan wedstrijden zijn kosten verbonden. De Selectie turnsters krijgen de training vóór de wedstrijd een turnpakje van de vereniging.