S.V. Harfsen afdeling Gymnastiek geeft kleur aan uitvoering!

Zaterdagavond 11 november jl. hield de afdeling Gymnastiek van S.V. Harfsen haar tweejaarlijkse uitvoering met als thema ‘Kleur’ in Dorpshuus Hoeflo. De groepen, van jong tot oud, hebben het publiek laten genieten van hun optredens met verschillende kleuren en lieten zien wat zij allemaal in hun mars hebben.

Na de gezamenlijke openingsopkomst trapten de kleuters de uitvoering af op muziek van K3. De kleuters lieten zien wat ze doen als het binnen regent met de kleur blauw. In regenkleding en met parapluutjes balanceerden zij over banken en maakten zij sprongen op de trampoline.

Vervolgens kwamen de selectieturnsters in clubkleuren op. Met diverse stretchoefeningen toonden zij hun lenigheid op het nummer Yeah. De gymnasten van Gym groep 3 t/m 8 vertoonden hun kunsten op balk, met mooie gekleurde petticoats, op de toepasselijke muziek van Petticoat. Zumba verzorgde een swingend dansoptreden op het nummer Bailar met de kleur oranje.

De jongste turnsters van de selectie hebben de kleur rood ontzettend leuk vertolkt. Zij turnden op lange mat en brug verkleed als Roodkapje onder begeleiding van het lied Zeg Roodkapje waar ga je heen en Rood van Marco Bosato.

Het laatste nummer voor de pauze was voor de groep Freerunning. Freerunning is een spectaculaire sport waarbij je je zo snel mogelijk verplaatst over en met obstakels. Op de muziek van Pirates Of The Caribbean Theme Song hebben de freerunners een super optreden neergezet. Hun gewaagde hoge salto’s maakten veel indruk op het publiek.

Na de pauze met verloting lieten de dames en heren van de mixgroep via een video een dans op de muziek van Yellow Submarine zien en wat zij zoal wekelijks in de les doen, zoals ringzwaaien, trampolinespringen en lijnballen.

Gym groep 3 t/m 8, selectie en Zumba kwamen na de pauze met een tweede optreden. De basisschool gymnasten gingen springend los op het kleurrijke nummer Crazy Frog. De selectieleden bleven mooi in evenwicht op de balken in blinkende zilveren rokjes op het nummer Diamonds. De Zumbagroep deed een vrolijke danceworkout met de kleur groen op het nummer Waka Waka.

De avond eindigde met een heel mooi slotoptreden door de oudsten van de selectie. Met prachtige sprongen en gehuld in lila/pink Harem outfit voerden zij het publiek mee in oosterse sferen.

Het publiek genoot van een spetterend programma met gymnastiek, turnen, freerunning en dans en beloonde de inspanningen met luid applaus.

Opening

Kleutergym blauw 2

Kleutergym blauw

Selectie clubkleuren

Gym 3-8 petticoat

Gym 3-8 petticoat 2

Zumba oranje

Selectie rood

Selectie Roodkapje

Freerunning zwart

Freerunning Pirates

Gym 3-8 Crazy Frog

Gym 3-8 Crazy Frog 2

Selectie Diamonds

Selectie zilver

Zumba groen

Selectie lila-pink

Selectie Harem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *